Hyppää sisältöön

TE-livessä tietoa kansainvälisille osaajille työskentelystä ja asumisesta Suomessa

9.9.2022 | Uutinen

TE-live tuottaa syksyn 2022 aikana kaksi Talent Boost -teemaista lähetyssarjaa.

Working and Living in Finland -lähetyssarja

Syys-lokakuun aikana TE-live tuottaa englanninkielisen 8 jakson sarjan liittyen työnhakuun, työskentelyyn ja elämiseen Suomessa yhteistyössä Business Finlandin ja EURES-verkoston kanssa. Lähetykset on suunnattu sekä Suomessa jo oleville, että ulkomailta Suomeen töihin haluaville kansainvälisille osaajille. Jaksoissa käydään läpi esimerkiksi Suomeen tuloon ja asettautumiseen sekä työnhakuun ja työkulttuuriin liittyviä asioita. Jokaisessa jaksossa on myös kansainvälinen osaaja kertomassa omasta urapolustaan Suomessa. Lähetyksistä jää tallenteet te-live.fi-sivulle, joten niitä voi katsoa myös myöhemmin.

Lähetykset starttaavat 7.9.2022 ja jatkuvat viikoittain lokakuun loppuun saakka: 
Working and living in Finland episode 1: Why to work and live in Finland?
 

Working in Finland as a student - how and why?

Syksyllä TE-live tuottaa lähetyksiä englanniksi myös kansainvälisille opiskelijoille! Lähetyksissä kerrotaan miksi ja miten kansainvälisten opiskelijoiden kannattaa hakeutua töihin jo opiskelujen aikana. Kansainvälisille opiskelijoille ja työnantajille suunnatut valtakunnalliset lähetykset toteutetaan 27.9. ja alueelliset kansainvälisille opiskelijoille suunnatut lähetykset näiden jälkeen loka-marraskuussa. Lähetykset toteutetaan yhteistyössä Keskuskauppakamarin ja alueellisten kauppakamareiden kanssa Vaasasta, Lahdesta, Rovaniemeltä ja Kuopiosta. Lähetyksistä jää tallenteet te-live.fi-sivulle, joten niitä voi katsoa myös myöhemmin. 

Linkit lähetyskorteille päivittyvät sivuillemme te-live.fi.

Välitäthän tietoa lähetyksistä verkostoissasi eteenpäin kansainvälisille osaajille! 

Mikä on TE-live?

TE-live on valtakunnallinen TE-toimiston palvelu, joka tuottaa suoria lähetyksiä verkossa avoimista työpaikoista sekä suomalaisesta työelämästä. Rekrytointilähetyksissä työnantajaa ja työntekijää haastatellaan avoimesta työpaikasta ja työnhakija voi kysyä kysymyksiä vierailta etukäteen tai chatissa lähetyksen aikana. Lähetyksiä tuotetaan pääsääntöisesti suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi ja niitä voidaan kohdentaa niin Suomeen kuin ulkomaillekin tarpeen mukaan. Lue lisää ja katso lähetyksiämme te-live.fi. 
 

Aiheesta ajankohtaisissa